Údaje o pracovnom mieste
Náplň práce
Overená pracovná ponuka z portálu EURES.
Popis pracovnej ponuky:
Prepare meals to the fullest satisfaction of our guests in accordance with Viking River Cruises Standards and
HACCP rules.
ASSIGNMENTS/RESPONSIBILITIES
– Professional preparation and distribution of daily meals including breakfast, lunch, tea time, dinner, etc.
for crew and guests in accordance with Executive Chef manual and menu cycle
– Ordering of stock in cooperation with Executive Chef
– Correct handling of all products and equipment
– Ensuring of perfect cleanliness in working area in accordance with HACCP rules
– Conducting stock takes; inventory according to company procedures
– Preparation to open and close ships at start and end of season
– Assistance in other departments upon instruction from supervisors (if required)
– Performance according to company standards and HACCP rules
– Participation in loading processes
– Correct storage of stock; establishing of par levels
– Active participation in onboard training programs
– Luggage duty on embarkation and disembarkation day
Doplňujúce informácie:
Ak potrebujete viac informácií o krajine, nájdete ich v časti Životné a pracovné podmienky.
Informácie o výberovom procese
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „POŠLI ŽIVOTOPIS“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v nemeckom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Zlatica Pietriková
E-mail: zlatica.pietrikova@upsvr.gov.sk
Telefón: 046/2440299
Ponúkané výhody
- zabezpečené ubytovanie
Zamestnávateľ ponúka:
– práca od marca do novembra/decembra
– ubytovanie a strava poskytovaná a hradená zamestnávateľom
– prepravné náklady hradené zamestnávateľom
– zdravotné, nemocenské, úrazové, dôchodkové, invalidné, nezamestnanecké poistenie
– mzda 2900 eur/mesačne/brutto
Ubytovanie:
zabezpečuje zamestnávateľ
Požiadavky na zamestnanca
Požadované vzdelanie
- Stredné odborné vzdelanie
- Úplné stredné odborné vzdelanie
- Úplné stredné všeobecné vzdelanie (gymnázium)
Dĺžka praxe
Jazyky
- Anglický - Pokročilá: B1 a B2
Ďalšie požiadavky
Požiadavky:
– stredná škola alebo skúsenosti ako kuchár
– 2 roky profesionálnej skúsenosti ako CDP v porovnateľnom gastro zariadení
– anglický jazyk na úrovni B1 – B2
Požadované vzdelanie:
stredná škola
Jazyk a úroveň ovládania:
anglický - B2 Samostatný používateľ
Údaje o zamestnávateľovi
Obchodné meno
IČO
Adresa
Internetová stránka
Charakteristika spoločnosti
EURES poradcovia poskytujú záujemcom o prácu v zahraničí informačné, poradenské a sprostredkovateľské služby. Európskym zamestnávateľom so záujmom o pracovníkov z krajín EÚ/EHP a zo Švajčiarska ponúka sieť EURES profesionálne poradenstvo a pomoc pri nábore.