Pomocný kuchár/Commis de Cousine na riečnej lodi
Údaje o pracovnom mieste
Náplň práce
Overená pracovná ponuka z portálu EURES.
You prepare meals to the fullest satisfaction of our guests and ensure compliance with Viking River Cruises Standards and HACCP rules.Work place is aboard a 4*-5* river cruise ship sailing all around Europe
Ak potrebujete viac informácií o krajine, nájdete ich v časti Životné a pracovné podmienky.
Stretnite sa so zástupcom zamestnávateľa na medzinárodnom veľtrhu práce EURES JOB DAY v Prešove dňa 3.10.2024 a nezabudnite si so sebou priniesť životopis v AJ/NJ (odporúčame viacero vyhotovení).
Informácie o výberovom procese
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „POŠLI ŽIVOTOPIS“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v anglickom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Zlatica Pietriková
E-mail: zlatica.pietrikova@upsvr.gov.sk
Telefón: 046/2440299
Ponúkané výhody
1 day off on board every 14 days, 2 regular vacation days per month, 1 additional vacation day every week, all Swiss or French Public Holidays, contract based on a 6 days working week, during the season of 9 months candidates will have 7-8 weeks of paid vacation
travel expences repaid
meal and accommodation is on the employer
zdravotné, nemocenské, úrazové, invalidné, nezamestnanecké poistenie
Ubytovanie:
ubytovanie a stravu zabezpečuje zamestnávateľ
Požiadavky na zamestnanca
Požadované vzdelanie
- Nižšie stredné odborné vzdelanie
- Stredné odborné vzdelanie
- Úplné stredné odborné vzdelanie
Jazyky
- Nemecký - Pokročilá: B1 a B2
Ďalšie požiadavky
Požiadavky:
General
- Good spoken English skills, itinerary related language in addition is an advantage
- Ability to work independently, service-oriented and guest focused
- Flexibility and stress resistance, team player, commitment, positive personality, neat appearance
Responsibilities
- Assistance with preparation and cooking daily meals (including breakfast, lunch, Tea Time, dinner, etc.) for crew and guests in accordance with Executive Chef Manual and menu cycle
- Handling all groceries, products and galley equipment with care
- Inventory according to instructions
- Separation and disposal of waste / garbage
- Conduction of stock takes; inventory according to company procedures
- Preparation of opening and closing ships at start and end of season
- Assistance in other departments upon instruction from supervisors (if required)
- Performance according to company standards and HACCP rules
- Participation in loadings
- Luggage duty on embarkation and disembarkation days
- Correct storage of stock; establishing of par levels
- Active participation in onboard training programs
- min 1 year experience required
- B1 or B2 spoken English
- Completed training (school) – Hotel and Catering Industry
Údaje o zamestnávateľovi
Obchodné meno
IČO
Adresa
Internetová stránka
Charakteristika spoločnosti
EURES poradcovia poskytujú záujemcom o prácu v zahraničí informačné, poradenské a sprostredkovateľské služby. Európskym zamestnávateľom so záujmom o pracovníkov z krajín EÚ/EHP a zo Švajčiarska ponúka sieť EURES profesionálne poradenstvo a pomoc pri nábore.