Zamestnávatelia
Čas čítania 03:26
Zamestnávatelia
Kategória:
Zamestnávatelia

Čo ponúka portál Worki a čo môžete jeho využívaním získať?

Portál Worki.sk vám ponúka viaceré užitočné nástroje a inovatívne funkcionality. Získavate možnosť inzerovať voľné pracovné miesta za výhodné ceny na trhu a rovnako aj možnosť prehliadať si reakcie uchádzačov na zverejnené inzeráty priamo vo svojom konte. Za svoje inzeráty si viete prezrieť aj štatistiky počtu zobrazení a reakcií. Ako inzerujúci zamestnávateľ získavate aj prístup do databázy zverejnených životopisov a možnosť podľa vlastných kritérií vyhľadávať vhodných uchádzačov. Bezkonkurenčnou výhodou je možnosť zakúpenia si slotov na inzeráty, spôsob topovania ponúk, marketingová kampaň na mieru, či využívanie nami vyvinutého nástroja, ktorý vám bude pomáhať pri tvorbe inzerátu.

V čom vám teda ponúkame bezkonkurenčnú výhodu?

Sloty

Jednou z najdôležitejších výhod je, že ako zamestnávateľ na Worki neplatíte za jeden konkrétny a nemenný inzerát, objednávate si Predplatné a sloty na inzeráty, ktoré vám prinášajú bezkonkurenčnú flexibilitu. Predplatné je časovo ohraničená služba, počas plnenia ktorej je inzerát (prípadne viac inzerátov) zverejnený. Ak inzerát splnil svoj účel a pracovné miesto obsadíte, môžete pôvodný inzerát, v rámci toho istého slotu, nahradiť novým inzerátom.  

Získajte predplatné na mesiac a zverejňujte inzeráty podľa toho, ako ich potrebujete. Nie je podstatné, koľko inzerátov za mesiac vystriedate, podstatná je vaša flexibilita. Logo a fotografie si nahráte k inzerátom bezplatne. Môžete si tak inzerát prispôsobiť v maximálnej možnej miere podľa vašej potreby. 

TOPovanie

Svoje pracovné ponuky môžete topovať, a teda zvýrazniť ich tak, aby sa zobrazovali na popredných miestach. Bezkonkurenčnú flexibilitu ponúka aj možnosť presúvať TOP zobrazenie medzi inzerátmi podľa vašich potrieb. TOP zobrazenie inzerátu zabezpečí jeho opakované zobrazenie na prvom mieste minimálne jedenkrát za 25 hodín, a to na úvodnej stránke v časti Pracovné ponuky a aj vo výsledkoch vyhľadávania. 

Ani v tomto prípade nie je služba viazaná na konkrétny inzerát, takže ju môžete flexibilne meniť podľa vašej potreby.  

Mediálna kampaň

S Worki môžete byť ešte viac viditeľní! Vieme vám pripraviť kampaň na mieru (pre podporu vami hľadaného miesta) a teda podporu na sociálnych médiách ako je Facebook a Instagram. Navyše vieme aj podporiť vami vybrané inzeráty cez tlačenú verziu Hospodárskych novín. 

Životopisy

S vašim predplatným na Worki získavate prístup do databázy životopisov uchádzačov o prácu, ktorí zverejnili svoj životopis. Worki vám ponúka bohaté vyhľadávacie kritériá, podľa ktorých si môžete vyhľadať ideálneho zamestnanca. 

Barometer

Využite naše 30 ročné skúsenosti s analyzovaním pracovného trhu vo forme nami vyvinutého štatistického nástroja, ktorým je barometer úspešnosti inzerátu, ktorý vám v reálnom čase porovnáva údaje s aktuálnymi a presnými dátami o výške miezd a možnostiach regionálnych kapacít podľa klasifikácie SK ISCO. Pri tvorbe inzerátu vám barometer ukáže pravdepodobnosť obsadenia pracovnej ponuky a upozorní aj na výšku ponúkanej mzdy v porovnaní s konkurenciou. 

Štatistiky inzerátov / Správa uchádzačov

Pri každom inzeráte, ktorý u nás zverejníte, si môžete pozrieť štatistiky počtu zobrazení alebo reakcií od uchádzačov o prácu. Získate aj  jednoduchý nástroj na správu výberových procesov. Môžete si pridávať komentáre k uchádzačom alebo ich triediť na aktuálnych a vyradených. 

Import inzerátov/API

Ak používate vlastný náborový systém, môžete využiť možnosti automatizácie vďaka pripravenému API rozhraniu. 

Všetky potrebné informácie obdržíte aj v našom propagačnom videu.

Svojich verných zákazníkov si vážime, preto sa od určitého počtu zakúpených slotov stávate naším individuálnym zákazníkom so špeciálnym režimom. 

Vieme, po dohode, vytvoriť individuálnu ponuku pre každého z vás. 

Ak máte teda záujem u nás inzerovať vyšší počet inzerátov na dlhšie obdobie, neváhajte nás kontaktovať, vypracujeme vám osobitnú cenovú ponuku a náš tím sa už o všetko postará. 

Pripravil Tím Worki   Foto:  Worki