Spravodajstvo
Čas čítania 04:12
Spravodajstvo
Kategória:
Spravodajstvo

Ako sa zaregistrovať na Worki ako zamestnávateľ? 

V tomto článku si prejdeme kroky, ktoré je potrebné urobiť pre úspešnú registráciu firemného konta.  

Dream job portál Worki má pre teba pripravené viaceré užitočné nástroje a funkcionality, ktoré môžeš jednoducho využívať, kedykoľvek budeš potrebovať. Postupne ti budeme prinášať krátke články o rôznych funkciách nášho portálu a je len na tebe, ktoré z nich využiješ.  

Ak máš voľné pracovné miesto, ktoré potrebuješ obsadiť, môžeš u nás inzerovať pracovné ponuky po zakúpení predplatného Ako na Worki funguje predplatné?  

Určite ťa však bude zaujímať aj to, ako vyhľadávať v databáze životopisov, keď hľadáš vhodného zamestnanca do tvojho tímu.

Prinášame aj tipy, ako si správne vytvoriť inzerát, aby sa ti ozvali iba tí praví…

Nezabudli sme ani na tých, ktorí hľadajú prácu snov a nechcú, aby im unikla vhodná pracovná príležitosť. Ako si nechať zasielať pracovné ponuky na e-mail sa dozvieš práve tu. A ak ťa už niektorá zo zaslaných ponúk zaujala, je načase vytvoriť si životopis, ktorým zaujmeš.

V tomto článku si prejdeme kroky, ktoré je potrebné urobiť pre úspešnú registráciu firemného konta.  

V pravom hornom rohu stránky klikni na Registrácia alebo na mobile na ikonku panáčika.  

Zaregistrovať sa môžeš pomocou sociálnych sietí (Facebook, LinkedIn alebo Google) alebo vyplnením registračného formulára. Povinné položky označené hviezdičkou sú meno, priezvisko, e-mail, heslo a súhlasy so spracovaním osobných údajov a Všeobecnými podmienkami Worki. V poslednom kroku klikni na Vytvoriť konto.

Pred tým, ako bude tvoje konto aktivované, musíš overiť tvoju e-mailovú adresu prostredníctvom správy, ktorú ti ihneď zašleme po registrácii.

Po prvotnej registrácii máš aktivovanú rolu používateľa – uchádzača o prácu. Ak potrebuješ inzerovať pracovné ponuky alebo získať prístup do databázy životopisov uchádzačov, musíš si aktivovať rolu zamestnávateľa. Môžeš tak urobiť kliknutím na tlačidlo Registrácia zamestnávateľa na tvojom dashboarde (položka Môj prehľad) alebo kliknutím na tvoje menu v pravej hornej časti stránky, výberom možnosti Prepnúť konto a kliknutím na Registrácia zamestnávateľa.

Ak si slovenský zamestnávateľ, vyplň osemmiestne IČO bez medzier a klikni na Načítať údaje zamestnávateľa. V registračnom formulári si doplň údaje, ktoré neboli automaticky predvyplnené z oficiálneho registra (napr. počet zamestnancov alebo stručná charakteristika zamestnávateľa) a vlož si logo firmy, ktoré sa bude zobrazovať pri zverejnených pracovných ponukách. Údaje o zamestnávateľovi (okrem IČO) môžeš upravovať, ale mali by byť v súlade s oficiálnymi registrami (napr. Obchodný register alebo Živnostenský register). Po vyplnení údajov klikni na Uložiť údaje o zamestnávateľovi.

Registrácia na Worki je povolená aj pre zahraničných zamestnávateľov z krajín EÚ, Nórska, Islandu a Lichtenštajnska. Každý zahraničný zamestnávateľ je preverený tímom Worki.

Ak nie si úplne presvedčený o tom, či sa na Worki zaregistrovať, spísali sme niekoľko hlavných výhod, ktoré ťa veríme v registrácii a využívaní našich služieb utvrdia:

  • Môžeš inzerovať pracovné ponuky za výhodné ceny. Logo a fotografie si nahraj k inzerátom bezplatne.
  • Pri tvorbe inzerátu ti ukážeme pravdepodobnosť obsadenia pracovnej ponuky a upozorníme aj na výšku ponúkanej mzdy v porovnaní s konkurenciou. Pri každom inzeráte uvidíš aj počet zobrazení a reakcií od uchádzačov.
  • Svoje pracovné ponuky môžeš topovať, aby sa zobrazovali na popredných miestach. Bezkonkurenčnú flexibilitu ponúka aj možnosť presúvať TOP zobrazenie medzi inzerátmi podľa tvojich potrieb. TOP zobrazenie inzerátu zabezpečí jeho opakované zobrazenie na prvom mieste minimálne jedenkrát za 25 hodín, a to na úvodnej stránke v časti Pracovné ponuky a aj vo výsledkoch vyhľadávania.
  • Jednou z najdôležitejších výhod je, že ako zamestnávateľ na Worki neplatíš za jeden konkrétny a nemenný inzerát, objednávaš si Predplatné a sloty na inzeráty, ktoré ti prinášajú bezkonkurenčnú flexibilitu. Predplatné je časovo ohraničená služba, počas plnenia ktorej je inzerát (prípadne viac inzerátov) zverejnený. Ak inzerát splnil svoj účel a pracovné miesto obsadíš, môžeš pôvodný inzerát, v rámci toho istého stolu, nahradiť novým inzerátom. 
  • Získaš jednoduchý nástroj na správu výberových procesov. Môžeš si pridávať komentáre k uchádzačom alebo ich triediť na aktuálnych a vyradených.

V prípade otázok neváhaj kontaktovať náš tím, ktorý ti vždy rád poradí.

Zdroj:   Tím Worki  Foto:  Shutterstock a Worki.sk